ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΑΠΟ ΤΟ 1973

 


 

Σε έναν ανακαινισμένο χώρο 1000 τετραγωνικών στο κέντρο της πόλης έχετε την επιλογή για μοναδικές αγορές επίπλων για το σπίτι, το γραφείο και για κάθε επαγγελματική διακόσμηση. Το κατάστημα epiplokasapis με 46 χρόνια λειτουργίας, σας στηρίζει απόλυτα, προσφέροντας λύσεις στις καλύτερες τιμές. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο του επίπλου, συνδυάζουμε την ποιότητα με το σύγχρονο design, δημιουργώντας ξεχωριστές προτάσεις διακόσμησης και ευτυχισμένους πελάτες

Η εταιρεία epiplokasapis έχει σκοπό να σας προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Περιπλανηθείτε στο χώρο του μοντέρνου και διαχρονικού και ανακαλύψτε δημιουργικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι εμπνευσμένες από ενημερωμένους designers στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Μια επίσκεψη στο καταστημα μας θα σας προσφέρει έξυπνες προτάσεις, ενώ το προσωπικό μας εγγυάται  άμεση και φιλική  εξυπηρέτηση. Στο καταστήμα μας θα βρείτε έπιπλα σπιτιού υψηλής ποιότητας και αισθητικής.Κρεβατοκάμαρες, κομοδίνα, καναπέδες, συνθέσεις σαλονιού, πολυθρόνες, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα τηλεόρασης, βιβλιοθήκες, τραπεζαρίες, καρέκλες, μπουφέδες, καθρέπτες,κονσόλες και διακοσμητικα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ολοκληρώσουν την διακόσμηση του σπιτιού σας.

© 2018 Epiplokasapis | All Rights Reserved.

Κατασκευή Iστοσελίδων HellasSites